tisdag 28 oktober 2008

Låt den rätte komma in


Jag läste John Ajvide Lindqvists bok för några år sedan och gillade den skarpt. Filmen har fått överlag mycket bra kritik. Det är välförjänt. Det är inte ofta man vill se om en film direkt men igår skulle jag gärna suttit kvar i biofåtöljen och sett nästa föreställning också. Castingen med de unga skådespelarna i spetsen är lysande. Per Ragnar är perfekt som Håkan. Jag tänker inte skriva något om handlingen men ni som läst boken känner till slutet i badhuset. I boken återges händelserna kortfattat av en polis. Sättet man löst det hela i filmen är inget annat än genialiskt. Undervattensscenen förtjänar att bli klassisk. Bokens befriande opräktiga slut har behållits vilket känns bra. Se den på stor duk.

4 kommentarer:

Dr.Soda sa...

En bra svensk skräckis , låter nästan " to good to be true ".Soda får väl kolla upp filmen men är den bättre än rullen med Harald Treutiger när han skriker på monster i Gustavbergsspolaren ?

Peter sa...

Tveksamt... Harald borde fortsatt på skådespelarbanan istället för att gäspa sig igenom dåliga lekprogram i tv. Vad hette den filmen?

Dr.Soda sa...

Precis, vad hette rullen ? Har sökt på tuben för länge sedan ang klippet. Får göra en ny check, förhoppningsvis har någon skojfrisk individ haft den goda smaken att lägga ut scenen med Tröttiger...

disa sa...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情