tisdag 23 september 2008

Update

Eftersom jag är en ambitiös person kombinerar jag numera 100%-anställning på ett nytt jobb med att läsa Geografi B halvfart på högskolan. Jag gör numer inget annat än att läser om klimatförändringar och stackars barn som tvingas slava i Kongos tantalumgruvor så att vi kan få mobiltelefoner och Playstations. Vattenkonflikter är också lagom skoj. Paper ska produceras till seminarier och jag går omkring med röda kinder som får mig att se frisk ut, det är bara det att jag blir röd om kinderna när jag är stressad. Vi får se hur det går. Men som jag brukar säga: Hellre en omtenta än ingen tenta alls.

2 kommentarer:

Dr.Soda sa...

Du får se till att göra klart din paper innan 11 okt, då blir det ännu en tenta som även kommer att få din näsa röd. 5 p kröken, ett seminarium om snapsfyllans vara eller icke vara.Obligatorisk närvaro då praktik kommer att genomföras på Rockhouse. Utvärdering av kursen på Burger King Dagen efter, där Göran Johansson gästföreläser om den perfekta bakfyllan...Väl mött !

Åsa sa...

Det här låter ambitiöst Peter. Hur hinner du? kan förstå att kinderna äe röda..ha,ha..Men det är nog så att bara man tycker en sak är rólig så funkar det på nåt vis...
Ha det så bra!
Åsa