onsdag 4 juni 2008

Koks-Fredrik

Fredrik Strage åkte tydligen fast med 0.73 gram kokain på sig för nåt år sedan. Tanken på en kokshög Strage är rätt kul. Nu har HD sänkt straffet till 90 dagsböter á 280 kr. Hänsyn har tagits till att Strage är tidigare ostraffad.
Läs mer här.

5 kommentarer:

Dr.Soda sa...

He..He..koks i lasten för Strage. Kanske skulle substansen användas i mediciniskt syfte för Freddan. Ha uppvisar ju nån slags light variant av Aspberger. Eller vad säger specialpedagogen scött ?

Kim sa...

...Hade det varit rimligt att han skulle åkt in i finkan i två månader för 0,7? Det hade väl ändå varit konstigare, än att han får 90dagsböter!?

Kim sa...

Det känns ju inte så jävla indie med kokain för övrigt...Fast eftersom Strage är så jävla cutting edge, så kanske vi får se en helt ny popscen där amfetaminet helt har spelat ut sin roll, folk börjar sälja av sina instrument,och allt blir... ännu mer indie i och för sig! Fan, han kommer undan med allt, den där.

disa sa...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Online Poker Games sa...

Alas! Unfortunately!