söndag 26 augusti 2007

Röra - update

Som återkommande läsare av min lilla blogg säkert märkt har jag tagit bort mina tidigare inlägg kring situationen på skolan. Det mesta har under veckan löst sig men massor med frågetecken återstår. Hursomhelst, jag får se detta som en slags pedagogisk överlevnadsövning.

5 kommentarer:

Lady Di sa...

Good Luck! ;-) Vi springer runt som yra hönor här och vet för det mesta ingenting känns det som. Men det är bara för att stressnivån genast steg till maxnivå med en gång... bara vi kommer in i det så ordnar det sig!

Anonym sa...

Hej Peter! Det är bara att kämpa vidare....det gör vi. Igår gick Domnarvsstafetten...kul kul. Har alla Rushskivor i min ipod nu..det drar ihop sig../Åsa S

Anonym sa...

Hej Peter!
Här kommer hälsningar från en som var tvungen att byta arbetslag till jul och som känner sig lite ensam. Kämpa på i Stockholm och känn dig väldigt välkommen tillbaka om ett år om det skulle passa. Läste just ditt inlägg från i juni angående skolan. Mitt i prick skulle jag vilja säga.
/LL

Peter sa...

Tack Lena! Åsa S: Det drar ihop sig, verkligen. Om du har ALLA Rush-skivor i din ipod kan du väl plocka fram Earthshine från Vapor Trails och spela den för dina desperate teachers-kollegor så att de också får njuta lite.

Anonym sa...

ok....hittad...måste lyssna igenom och kolla texten så jag vet vad jag spelar..haha..är ju inte det största fanset precis....Åsa S