söndag 15 februari 2009

Univibe?


"Univibe är en liten rosa vibrerande stav som kan användas såväl som klitorisvibrator som i rumpan. Univibe har en hård kärna med ett mjukt hölje i jelly. Vibratorn har steglös hastighetskontroll. Den är vattenskyddad, men glöm inte att skruva åt locket till batteridosan ordentligt om du ska använda den i duschen. Drivs med 2 st AA batterier (ingår ej)."

Detta enligt Lustfynd. Jag brukar nöja mig med att koppla in min Univibe mellan gitarren och förstärkaren...

Skivsläpp - Reform/Reformed


Sådär, då är Reforms debutcd, på vilken jag spelar gitarr, Reformed släppt. Eller släppt...vi har 500 ex. i kartonger. Uppvärmningsspelning och skivsläpparfest inom kort. Vill man lyssna och/eller beställa ett ex. kan man göra det HÄR. Eller mejla mig.

lördag 14 februari 2009

Zappa plays Zappa - igen


Dweezil Zappa tar en sväng till med ZPZ-bandet och når Stockholm den 8 juni. Biljetterna släpps den 3 mars.

Att väcka en död Ipod


Detta möttes jag av när jag satte på min Ipod för nån vecka sedan. Den var stendöd. På Apples supportsidor står det att man ska sätta sin Ipod i Disc Mode. Min Ipod reagerade inte på mina försök. På ett Ipodforum läste jag om ett trick man kan ta till för att få liv i sin döda spelare. Man trycker ner menu och select. När man hör ett litet klick daskar man sin Ipod, ganska hårt, i handflatan. Jag provade några gånger och plötsligt gav den ifrån sig ett gällt pip och skramlade till och voíla, så funkade den igen... Nu återstår bara att få väck den lilla plastpärla som lyckats hamna i hörlursuttaget till min Iphone...

tisdag 3 februari 2009

10-årsjubileum

I augusti 1998 började jag min första lärartjänst på Rudsskolan i Karlstad. Det är således på det sättet att jag verkat inom det svenska skolväsendet i över tio år. Först i grundskolan (det som tidigare kallades högstadiet) och nu på gymnasiet. Det blir ingen cynisk drapa detta ty jag har mestadels trivts alldeles utmärkt i skolans underbara värld och faktiskt aldrig ens blivit kallad gubbjävel. Däremot finns det en del märkligheter i skolans värld. T.ex begreppet strävansmål. Används det utanför skolans värld överhuvudtaget? Ett annat är måluppfyllelse. Nån som hört det någonstans förutom i skolan?